Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Burritos drobiowe

A+ A-
print
  • 350 g fileta drobiowego
  • 200 ml śmietany
  • 100 g startego sera
  • 1 mała sałata
  • 2 małe pomidory
  • 1 papryka
  • 1 cebula

Directions:

Pokroić mięso i wymieszać je z łyżką oleju i marynatą, przygotowaną z mieszanki ziół, chilli i czosnku. Pokroić warzywa i wymieszać. Wyłożyć mięso na rozgrzaną patelnię i smażyć przez kilka minut. Dodać 100 ml wody i całość dusić przez 4-5 min. Rozgrzać tortillę na patelni, obracając z dwóch stron. Wyłożyć przygotowane mięso i warzywa na tortille, polać dressingiem serowym, przygotowanym z startego sera i śmietany. Zwinąć w rulon.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Sałata
  • Cebula
  • Ser żółty tarty
  • Filet z kurczaka
  • Kwaśna śmietana
  • Papryka
  • Pomidory
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Salmon en papillote

  • Poultry burritos

  • Asian beef tenderloin broth

  • Vegetable lasagna

Also recommended

  • Italian risotto with vegetables (6 servings)

    Fry the chopped onion in a saucepan until translucent. Add the rice. Pour in the wine and stir until the wine evaporates. Add the hot stock. Cover and simmer...

    more
  • Grilled shrimps in aromatic sauce

    Wash the shrimps thoroughly. Put them on skewers, season with salt and pepper to taste, drizzle with olive oil and lemon juice. Place on the grill and roast,...

    more
  • Bread with green and black olives

    Toss flour and salt together, add yeast, gradually add water and olive and knead the dough by hand, with a spoon or a mixer until soft and elastic. At the...

    more
  • Grilled steak with foie gras

    Cut the meat into thick slices across the grain. Season with salt and pepper immediately before grilling. Grill 3 minutes on each side. Put on a plate. Top...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Jak przygotować deskę...

    Wymyślona i spopularyzowana przez...

    see more
  • Włoskie sery przysmak bogów

    Pizza neapolitana nie obyłaby...

    see more