Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Kurczak z selerem naciowym

A+ A-
print
  • 300 g upieczonego fileta z kurczaka
  • 20 dag sera pleśniowego
  • sałata zielona
  • 5 łodyg selera naciowego
  • Sos:
  • 2 łyżki majonezu
  • sok wyciśnięty z połowy cytryny
  • 6-8 listków melisy
  • cukier
  • pieprz
  • sól

Directions:

Sałatę starannie umyć, następnie porwać liście na kawałki i przełożyć do salaterki. Mięso pokroić w kostkę. Seler pokroić w małe kawałki. Wymieszać z mięsem i wrzucić do salaterki. Dodać pokruszony ser pleśniowy oraz listki melisy. Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić cukrem, solą i pieprzem. Sosem polać sałatę. Wyłożyć na liściu zielonej sałaty na talerzu lub w szklanym pucharku. Każdą porcję udekorować listkiem rukoli lub bazylii.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Sałata
  • Seler naciowy
  • Cukier
  • Ser pleśniowy
  • Cytryny
  • Filet z kurczaka
  • Sól
  • Majonez
  • Melisa
  • Pieprz czarny
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Cream of tomato soup

  • Mold cheese and shrimp canapés

  • Shortcrust dumplings with feta and ricotta

  • Cheese focaccia

Also recommended

  • Tabbouleh

    Pour couscous with boiling water and leave to soak. Clean vegetables and cut into equal pieces. Chop herbs very finely. Thoroughly drain the grits. Mix...

    more
  • Watermelon granita

    Warm water in a pot, add sugar, stir until it melts, and leave it to chill. Finely chop mint or lemon balm leaves, spare a couple of leaves for garnish. Peel...

    more
  • Mold cheese and shrimp canapés

    Season the cheese with salt, pepper and lemon juice to achieve a distinct hot and sour flavour. Place a slice of cheese on a cracker, pin a toothpick with a...

    more
  • Home-made muesli – a healthy start every day

    Put 3-4 heaped tablespoons of cereal mix, add some hot water and put aside for 10 minutes to swell. Add yoghurt with a touch of honey. Add bran and dried fruit.

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Kierunek slow food

    Polskie coraz częściej znaczy...

    see more
  • Domowy kucharz

    Ma dwa metry wzrostu, szczery...

    see more
  • Adrenalina po godzinach

    Rozrywki, dzięki którym...

    see more