Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Sałatę starannie umyć, następnie porwać liście na kawałki i przełożyć do salaterki. Mięso pokroić w kostkę. Seler pokroić w małe kawałki. Wymieszać z mięsem i wrzucić do salaterki. Dodać pokruszony ser pleśniowy oraz listki melisy. Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić cukrem, solą i pieprzem. Sosem polać sałatę. Wyłożyć na liściu zielonej sałaty na talerzu lub w szklanym pucharku. Każdą porcję udekorować listkiem rukoli lub bazylii.
or search in recipes
Pour couscous with boiling water and leave to soak. Clean vegetables and cut into equal pieces. Chop herbs very finely. Thoroughly drain the grits. Mix...
moreWarm water in a pot, add sugar, stir until it melts, and leave it to chill. Finely chop mint or lemon balm leaves, spare a couple of leaves for garnish. Peel...
moreSeason the cheese with salt, pepper and lemon juice to achieve a distinct hot and sour flavour. Place a slice of cheese on a cracker, pin a toothpick with a...
morePut 3-4 heaped tablespoons of cereal mix, add some hot water and put aside for 10 minutes to swell. Add yoghurt with a touch of honey. Add bran and dried fruit.
more