Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe.
Sposób przyrządzania:
Place beef, vegetables for broth and spices into large pot and cover with water, bring to boil and leave to simmer for 2-3 hours, until the broth is rich and fragrant. Cut out the grains from tenderloin if necessary, coat with five-spice flavor and fry both sides on a very hot grill pan. Put aside for a while (the meat should be juicy and pink inside). After 10 minutes cut the meat across the grains into thin strips. Soak the rice noodles in water until tender. Place the noodles into bowls with carrot strips, tenderloin, sprouts. Sprinkle with cilantro, pure the boiling broth and serve immediately.
lub wyszukaj w przepisach

Mięso obmyć, pokroić w plastry, obtoczyć w mące, zrumienić na rozgrzanym maśle, a następnie dusić pod przykryciem przez około 10-15 minut, dodając...
więcej
Łososia piec w piekarniku przez około 30 minut w temperaturze 180 st. Fasolkę szparagową dusić na maśle około 10 min pod przykryciem. Całość...
więcej
Nagrzać piekarnik do temperatury 220°C. Zmieszać starty leżakowany ser Beemster z mąką. Umieścić łyżkę masy serowej na blaszce wyściełanej...
więcej
Podsmażyć czosnek na oliwie i dodać mieloną wołowinę. Dodać sos pomidorowy i makaron ugotowany wg. ulotki:...
więcej