Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Schab pieczony

A+ A-
print
  • schab w całości z tłuszczem(1 – 1 i ½ kg)
  • 2 łyżki miodu wielokwiatowego
  • 1 łyżka musztardy dijion
  • oliwa do smażenia

Directions:

Tłuszcz na mięsie nakroić w kostkę, posmarować miodem i musztardą oraz doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 °C przez około pół godziny. Następnie podwyższyć temperaturę do 200 °C i podrumienić mięso. Podać z zimnymi sosami, musztardą lub żurawiną.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Schab
  • Miód wielokwiatowy
  • Musztarda dijon
  • Oliwa
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Shortcrust dumplings with feta and ricotta

  • Poultry burritos

  • Tortilla with Stracchino cheese and rocket

  • Avocado with shrimps or smoked salmon

Also recommended

  • Garlic shrimps with avocado

    Peel the shrimps. Heat olive oil in a pan and add garlic, peppers and shrimps. Pan-fry for a few minutes. Serve with ripe avocado and garnished with aromatic...

    more
  • Ciabatt with steak, gucamole nad cheese

    Roast steak on grill pan and after resting a cut into strips across the grain. Prepare the guacamole – mash avocado and combine with pressed garlic, lime...

    more
  • Fish in jelly

    Clean fish, cut off head, fins and tail, cut the remaining parts into pieces and sprinkle with lemon juice. Peel vegetables, rinse them and pour 1.5 l water,...

    more
  • Apple sorbet

    Wash apples, cut the tops off, remove the flesh and core, then place them in the refrigerator. Place the flesh in a small dish, grate finely, sprinkle with...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Królowa śniegu

    BIEL JEST klasyczna, elegancka i...

    see more
  • Włoskie sery przysmak bogów

    Pizza neapolitana nie obyłaby...

    see more