Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, przekroić na połówki. Ułożyć na półmisku do pieczenia, posmarowanym oliwą z oliwek. Delikatnie posolić i popieprzyć, następnie posypać cukrem i posiekanymi kaparami. Całość skropić octem oraz oliwą. Włożyć do piekarnika rozgrzanego wcześniej do temperatury 250 ° C. Pozostawić na 20-30 minut, tak aby pomidory się przypiekły. Wyjąć z piekarnika, posiekać pomidory, dodać oliwki i wstawić z powrotem do piekarnika na kolejne 5 minut. Podawać z ugotowanym al dente makaronem.
or search in recipes
Pour couscous with boiling water and leave to soak. Clean vegetables and cut into equal pieces. Chop herbs very finely. Thoroughly drain the grits. Mix...
moreCook groats. Let stand covered, in order not to cool down. Clean carrot, cut in thin strips. Grits mix with carrot, chopped herbs, grains of pome grenade,...
moreFor the filling: cut the peeled onions into wedges, put in a pan with garlic and fry until light golden brown. Put the onions and garlic into a large pot....
morePour hot water over gluten-free oatmeal, cover and leave for a night. In the morning, add cut fruit and crushed nuts with a teaspoon of honey. Pour natural...
more