Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Groszek blanszujemy, migdały opiekamy na patelni. Gotujemy łososia w osolonej wodzie i dzielimy go na kawałki. Mieszamy musztardę z oliwą sokiem z cytryny i przyprawami tworząc sos. Składniki łączymy z porwaną sałatą, polewamy sosem i lekko mieszamy. Podajemy z bagietką.
or search in recipes
Clean and wash the fish, cut off fins and head, divide into pieces and season. Crumb with egg and breadcrumbs and brown in olive. Next put the fish in a...
moreHeat tomato pulp in a pot. Cook the pasta in plenty of water for 5-6 minutes. When al dente, drain and put in the pot again. Add the sauce, olive oil and...
moreMix all dough ingredients together, knead and roll out dough into pizza shape. Spread the vegetables and mozzarella onto the pizza dough. Bake at 180°C for...
moreSauté the chopped onion until translucent, add peeled and chopped tomatoes, garlic, chopped basil, salt and pepper. Mix together, add 2 cups of water and...
more