Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Makaron fusilli z pomidorami, serem Ricotta i szparagami

A+ A-
print
  • 200 g makaronu fusilli
  • 2 pomidory
  • 5-6 szparagów
  • 100 g sera ricotta
  • cebula
  • 6 listków bazylii
  • oliwa extra virgin
  • sól
  • pieprz

Directions:

Pokroić cebulę w małą kostkę i usmażyć na złoto, dodać pokrojone pomidory, 3 listki bazylii i szklankę wody. Gotować na średnim ogniu, aż pomidory będą miękkie. Dodać sól i pieprz. W międzyczasie oczyścić szparagi i odciąć twarde części, następnie blanszować przez 5 minut i dodać do sosu pomidorowego. Ugotować makaron i dodać do pozostałych składników. Przed podaniem dodać ser ricotta i pozostałe listki bazylii.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Bazylia
  • Cebula
  • Ser ricotta
  • Szparagi
  • Sól
  • Makaron fusilli
  • Oliwa extra virgin
  • Pieprz czarny
  • Pomidory
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Ricotta and spinach salad

  • Apple sorbet

  • Chicken with celery

  • Tabbouleh

Also recommended

  • Plum and banana jam

    Place the washed and pitted plums in a saucepan, add gelling sugar and mashed bananas. Mix thoroughly. Cut the vanilla pod in half and scrape the seeds. Add...

    more
  • Ciabatt with steak, gucamole nad cheese

    Roast steak on grill pan and after resting a cut into strips across the grain. Prepare the guacamole – mash avocado and combine with pressed garlic, lime...

    more
  • Green soup

    Boil water or broth with peas, salt; when tender, mix until smooth and add cream.

    more
  • Pasta with olives and roasted tomatoes

    capers. Drizzle with vinegar and olive oil. Put into the oven pre-heated to 250°C for 20-30 minutes to slightly roast the tomatoes. Remove from the oven,...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Adrenalina po godzinach

    Rozrywki, dzięki którym...

    see more