Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Kurczak z selerem naciowym

A+ A-
print
  • 300 g upieczonego fileta z kurczaka
  • 20 dag sera pleśniowego
  • sałata zielona
  • 5 łodyg selera naciowego
  • Sos:
  • 2 łyżki majonezu
  • sok wyciśnięty z połowy cytryny
  • 6-8 listków melisy
  • cukier
  • pieprz
  • sól

Directions:

Sałatę starannie umyć, następnie porwać liście na kawałki i przełożyć do salaterki. Mięso pokroić w kostkę. Seler pokroić w małe kawałki. Wymieszać z mięsem i wrzucić do salaterki. Dodać pokruszony ser pleśniowy oraz listki melisy. Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić cukrem, solą i pieprzem. Sosem polać sałatę. Wyłożyć na liściu zielonej sałaty na talerzu lub w szklanym pucharku. Każdą porcję udekorować listkiem rukoli lub bazylii.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Sałata
  • Seler naciowy
  • Cukier
  • Ser pleśniowy
  • Cytryny
  • Filet z kurczaka
  • Sól
  • Majonez
  • Melisa
  • Pieprz czarny
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Fried Pizzicotti

  • Lamb skewers with tzatziki sauce

  • Pasta casserole with Gorgonzola

  • Onion cream soup

Also recommended

  • Basil – lemon balm pesto

    Pesto sauce: peel and cut garlic into slices. Mix yogurt with mustard and olive oil and mix in blender with the remaining sauce ingredients and herbs. Season...

    more
  • Tomino cheese and blueberries salad

    Soak the raisins in water for 1 hour, then drain. Peel the celery, then cut in thin slices together with the pepper. Toss all ingredients together, drizzle...

    more
  • Bread with green and black olives

    Toss flour and salt together, add yeast, gradually add water and olive and knead the dough by hand, with a spoon or a mixer until soft and elastic. At the...

    more
  • Futomaki – sushi

    Prepare sushi rice by following the instructions on the package. Cut the cucumber and tuna into long sticks. Put a sheet of nori on a bamboo mat. Spread...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Kierunek slow food

    Polskie coraz częściej znaczy...

    see more
  • Domowy kucharz

    Ma dwa metry wzrostu, szczery...

    see more
  • Adrenalina po godzinach

    Rozrywki, dzięki którym...

    see more