Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Sałatę starannie umyć, następnie porwać liście na kawałki i przełożyć do salaterki. Mięso pokroić w kostkę. Seler pokroić w małe kawałki. Wymieszać z mięsem i wrzucić do salaterki. Dodać pokruszony ser pleśniowy oraz listki melisy. Majonez wymieszać z sokiem z cytryny, doprawić cukrem, solą i pieprzem. Sosem polać sałatę. Wyłożyć na liściu zielonej sałaty na talerzu lub w szklanym pucharku. Każdą porcję udekorować listkiem rukoli lub bazylii.
or search in recipes
Pesto sauce: peel and cut garlic into slices. Mix yogurt with mustard and olive oil and mix in blender with the remaining sauce ingredients and herbs. Season...
moreSoak the raisins in water for 1 hour, then drain. Peel the celery, then cut in thin slices together with the pepper. Toss all ingredients together, drizzle...
moreToss flour and salt together, add yeast, gradually add water and olive and knead the dough by hand, with a spoon or a mixer until soft and elastic. At the...
morePrepare sushi rice by following the instructions on the package. Cut the cucumber and tuna into long sticks. Put a sheet of nori on a bamboo mat. Spread...
more