Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Krewetki w czosnku z awokado

A+ A-
print
  • duże, świeże krewetki tygrysie (mogą być mrożone, ale koniecznie surowe)
  • dojrzałe awokado
  • 1 ząbek czosnku
  • szczypta płatków papryczki chili
  • 1 łyżka oliwy
  • ocet balsamiczny

Directions:

Obrać krewetki. Na patelni rozgrzać oliwę, a następnie dodać kolejno: czosnek, papryczki i krewetki. Całość krótko podsmażyć. Podawać z dojrzałym awokado, dekorując aromatycznym sosem balsamicznym.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Czosnek
  • Krewetki
  • Ocet balsamiczny
  • Oliwa
  • Papryczki chilli
  • Avocado
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Creamy kohlrabi soup

  • Fried ice cream in batter

  • Spaghetti with tomato sauce

  • Pizzicotti cheese and smoked beef salad

Also recommended

  • Roasted pork loin

    Score the fat side of the pork loin by cutting a criss-cross pattern, mix honey and mustard, massage the mixture onto the meat and fat and season with salt...

    more
  • Warm tuna salad

    Put black olives, dried tomatoes, grated Parmesan cheese and sliced onion in a glass bowl, sprinkle it with olive oil and add tuna. Put it into a microwave...

    more
  • Pizzicotti cheese and smoked beef salad

    Soak the dried tomatoes in oil or hot water for a few minutes. Wash and dry the lettuce and cabbage leaves. Cut the cabbage into thin slices and mix with...

    more
  • Buckwheat with pomegranate

    Cook groats. Let stand covered, in order not to cool down. Clean carrot, cut in thin strips. Grits mix with carrot, chopped herbs, grains of pome grenade,...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Adrenalina po godzinach

    Rozrywki, dzięki którym...

    see more