Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Koktajl - Miętowy Czar

A+ A-
print
  • 3 miarki soku grejpfrutowego
  • łyżeczka syropu miętowego
  • woda gazowana do uzupełnienia
  • pokruszony lód
  • gałązki mięty

Directions:

Sok grejpfrutowy wymieszać z lodem i syropem miętowym w shakerze. Do wysokiej szklanki włożyć gałązki mięty i wlać mieszankę. Uzupełnić wodą gazowaną.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Woda
  • Lód
  • Sok grejprutowy
  • Syrop miętowy
  • Mięta
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Vegetable lasagna

  • Oriental iced tea

  • Ham rolls with melon and capers

  • Grilled eggplant with mozzarella cheese

Also recommended

  • Avocado with shrimps or smoked salmon

    Mix the cream cheese with the cream, arrange on 4 plates. Wash the shrimps (or the salmon) thoroughly. Peel the avocado, cut in half lengthwise, take the...

    more
  • Gluten-free muesli with yogurt and fruit

    Pour hot water over gluten-free oatmeal, cover and leave for a night. In the morning, add cut fruit and crushed nuts with a teaspoon of honey. Pour natural...

    more
  • Fish in jelly

    Clean fish, cut off head, fins and tail, cut the remaining parts into pieces and sprinkle with lemon juice. Peel vegetables, rinse them and pour 1.5 l water,...

    more
  • Onion tart

    From the dough ingredients knead a smooth dough. Place in a buttered mold and carefully prick the bottom with a fork. Brown slightly in an oven at 180 ° C....

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Lodówkowy must have czyli...

    Do niespodziewanej wizyty gości...

    see more
  • Oliwy, octy i oleje

    Oliwy, oleje i octy nie grają w...

    see more