Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Z podanych składników zagnieść jednolite ciasto. Wyrabiać rękami aż będzie gładkie i błyszczące. Włożyć na 30 minut do lodówki. Ciasto bardzo cienko rozwałkować, kroić na prostokąty lub romby, robić nacięcie w środku, przeplatać. Smażyć na złoty kolor, posypać cukrem pudrem.
or search in recipes
Cut the meat and mix it with a tablespoon of oil and marinade containing herbs, chilli and garlic. Chop the vegetables and toss together. Put the meat in a...
moreFinely chop the onion and cook lightly in olive oil. Add chopped garlic and broth. Season and cook for 15-20 minutes. Thoroughly mix everything with a...
moreTzatziki: Grate the cucumber, mix with yogurt, chopped onion and garlic. Season with a table spoon of lemon juice and herbs to taste. Dice the lamb into...
moreHalve sweet potato, place on a baking sheet(the cut part down) and bake until tender in an oven at 180 ° C. After baking, mash and mix with chopped chives...
more