Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Francuski Ratatouille z kozim serem

A+ A-
print
  • 2 opakowania koziego sera
  • 2 cukinie
  • 2 papryki (żółte lub czerwone)
  • 1 bakłażan
  • zielone oliwki
  • świeże zioła (rozmaryn, bazylia, tymianek)
  • oliwa z oliwek
  • sól
  • pieprz

Directions:

Rozgrzać piekarnik do 180 °C. Umyć i pokroić w paski cukinie, papryki oraz bakłażana. Umieścić pokrojone warzywa na blasze do pieczenia i polać odrobiną oliwy z oliwek. Piec przez 20 minut.Następnie ułożyć krążki sera na talerzu razem z upieczonymi warzywami. Udekorować zielonymi oliwkami i świeżymi ziołami. Polać kilkoma kroplami oliwy z oliwek, posypać solą i pieprzem. Podawać z bułeczkami pszennymi.

See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Bakłażan
  • Rozmaryn
  • Bazylia
  • Ser kozi
  • Cukinia
  • Tymianek
  • Sól
  • Oliwa
  • Oliwki zielone
  • Papryka
  • Pieprz mielony

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Pizzicotti cheese skewers

  • Gluten-free muesli with yogurt and fruit

  • Fusilli with tomato, ricotta and asparagus

  • Filo pastry-wrapped shrimps

Also recommended

  • Cheese focaccia

    Sift the flour, add 5 tablespoons of olive oil, yeast dissolved in warm water with honey and salt. Knead the dough, cover with cloth and leave to rise....

    more
  • Lamb Kofta in pita pockets

    Mix the minced meat with garammasala. Shape into small Kofta, grill on a grill pan for a few minutes. At the end sprinkle meat with honey in order to...

    more
  • Tortilla party

    Chop the chicken fillets, season with spices and vinegar and fry until golden brown and crispy. Slice the cucumber in stripes. Peel the avocado, take out the...

    more
  • Onion tart

    From the dough ingredients knead a smooth dough. Place in a buttered mold and carefully prick the bottom with a fork. Brown slightly in an oven at 180 ° C....

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Niezły Pasztet

    Dawniej te wykwintne przekąski...

    see more
  • Domowy kucharz

    Ma dwa metry wzrostu, szczery...

    see more
  • Smak oliwy

    Rzadko się zdarza, aby ten sam...

    see more