Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Warzywa z patelni

A+ A-
drukuj
  • mieszanka warzyw mrożonych 400g
  • oliwa 10g
  • zioła prowansalskie 10g

Sposób przyrządzania:

Rozmrożoną mieszankę warzyw wsypać na rozgrzaną patelnię z oliwą. Posypać ziołami prowansalskimi. Dusić na małym ogniu ok. 15 minut. Smacznego!

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Zioła prowansalskie
  • Oliwa

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Zupa serowa z ziołami

  • Zapiekanka warzywna z serem

  • Chłodnik z kefirem

  • Trifle z kremem dyniowym

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Spaghetti

    Podsmażyć czosnek na oliwie i dodać mieloną wołowinę. Dodać sos pomidorowy i makaron ugotowany wg. ulotki:...

    więcej
  • Roladki z grillowanej cukinii

    Aby móc delektować się smakiem roladek z rusztu, należy grillować cukinię z dwóch stron przez około 5 minut do momentu, aż stanie się delikatnie...

    więcej
  • Sałatka z makreli

    Makrele obrać z ości, podzielić na drobne kawałki. Cebule, jabłka i ogórki pokroić w kostkę. Wymieszać całość, dodać około 3 łyżki majonezu,...

    więcej
  • Trifle z kremem dyniowym

    Przygotować wysokie szklanki. W misce pokruszyć biszkopty i wymieszać ze stopionym masłem. Podzielić masę biszkoptową na 4-6 porcji i wyłożyć nią...

    więcej