![](http://www.almamarket.pl/public/upload/img/background_images/85b1803036dfbab59c5d0d7d540f7533_1319713547.jpg)
Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
W miseczce wymieszaj składniki bejcy. Na metalowe lub drewniane szpadki nabijaj po kolei kawałki warzyw, posmaruj bejcą i odstaw
na 15-20 minut. Przed opiekaniem na rozgrzanym grillu posmaruj szaszłyki jeszcze raz bejcą, możesz powtórzyć to także podczas grillowania aby warzywa zachowały soczystość. Grilluj do miękkości warzyw.
or search in recipes
Pour sugar over plums in a pot, cover and put in the oven pre-heated to 100°C for 8 hours. Uncover the pot after 3 hours. Roast the walnuts in a dry pan and...
moreWarm water in a pot, add sugar, stir until it melts, and leave it to chill. Finely chop mint or lemon balm leaves, spare a couple of leaves for garnish. Peel...
morePour water 1 cm above the level of couscous, season with salt and let stand, covered, occasionally stirring. Cut olives into slices. Avocado and cucumber...
morePrepare sushi rice by following the instructions on the package. Cut the cucumber and tuna into long sticks. Put a sheet of nori on a bamboo mat. Spread...
more