Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
W osolonej wodzie ugotować tortelloni według wskazówek na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni na niedużej ilości oliwy zamieszać sos pesto z przepuszczonymi przez praskę ząbkami czosnku, po chwili wlać śmietankę i wrzucić pokrojone oliwki. Do sosu dodać ugotowane pierożki, wsypać pokrojoną pietruszkę. Wszystko delikatnie zamieszać. ciepłe wyłożyć na talerz, posypać świeżym startym parmezanem.
or search in recipes
Season the fish with salt and pepper, pan-fry in a drizzle of olive oil on both sides for 5 minutes. Pre-heat the oven to approx. 120°C and put the fish in...
moreBoil water or broth with peas, salt; when tender, mix until smooth and add cream.
moreOut of ready made dough cut already marked rings (6 pieces). Season sauce with salt and pepper, add to the flavor of dried oregano and basil. For each cake...
moreMix the mascarpone with chopped onion and basil, season with salt. Spread the mascarpone mixture evenly on slices of ham and wrap. Serve with fresh lettuce,...
more