Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Tortelloni z pesto i parmezanem

A+ A-
print
  • 1 opakowanie tortelloni z ricottą i ze szpinakiem
  • 1 słoik sosu pesto
  • 100 ml słodkiej śmietanki
  • pół słoika oliwek krojonych
  • 2 ząbki czosnku
  • oliwa extra vergine
  • parmezan
  • sól
  • pieprz
  • duża garść natki pietruszki

Directions:

W osolonej wodzie ugotować tortelloni według wskazówek na opakowaniu. Na rozgrzanej patelni na niedużej ilości oliwy zamieszać sos pesto z przepuszczonymi przez praskę ząbkami czosnku, po chwili wlać śmietankę i wrzucić pokrojone oliwki. Do sosu dodać ugotowane pierożki, wsypać pokrojoną pietruszkę. Wszystko delikatnie zamieszać. ciepłe wyłożyć na talerz, posypać świeżym startym parmezanem.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Ser parmezan
  • Czosnek
  • Tortelloni
  • Pesto
  • Sól
  • Słodka śmietana
  • Masło
  • Natka pietruszki
  • Oliwki bez pestek
  • Pieprz mielony
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Home-made donuts

  • Onion cream soup

  • Homemade pâté

  • Gluten-free pasta with chicken and Gorgonzola cheese

Also recommended

  • Halibut with wild mushrooms

    Season the fish with salt and pepper, pan-fry in a drizzle of olive oil on both sides for 5 minutes. Pre-heat the oven to approx. 120°C and put the fish in...

    more
  • Green soup

    Boil water or broth with peas, salt; when tender, mix until smooth and add cream.

    more
  • Mini pizzas

    Out of ready made dough cut already marked rings (6 pieces). Season sauce with salt and pepper, add to the flavor of dried oregano and basil. For each cake...

    more
  • Prosciutto wraps with mascarpone

    Mix the mascarpone with chopped onion and basil, season with salt. Spread the mascarpone mixture evenly on slices of ham and wrap. Serve with fresh lettuce,...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Domowy kucharz

    Ma dwa metry wzrostu, szczery...

    see more
  • Oda do naleśnika

    Wciąż zdumiewa fakt, że tak...

    see more
  • Świat według Julii

    Na własnym ciele pokazywała,...

    see more