Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Tetilla

Made from the pasteurised milk of Galician Blond, Alpine Brown and Frisian cows, this young, Spanish cheese ripens within fifteen to twenty-five days. It is easily recognisable thanks to its distinctive shape and smooth, thin, golden rind. The flavour is mild and slightly salty, with a subtle tang and the texture is creamy and homogenised. Served with a fig preserve or grapes, Tetilla makes a superb snack and, together with a red Rioja, provides the perfect end to a meal.

GALLERY

RECOMMENDED RECIPES

  • Parmigiana with white Robiola cheese and mint pesto

    see more
  • Couscous with vegetables

    see more
  • Halibut with wild mushrooms

    see more

RECOMMENDED PUBLICATIONS

RECOMMENDED ARTICLES