Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Home-made muesli – a healthy start every day

A+ A-
drukuj
  • 500 g mix of rolled oats, cereal and corn flakes
  • 100 g wheat bran
  • 200 g raisins
  • 250 g finely chopped dried fruit
  • natural yoghurt
  • honey

Sposób przyrządzania:

Put 3-4 heaped tablespoons of cereal mix, add some hot water and put aside for 10 minutes to swell. Add yoghurt with a touch of honey. Add bran and dried fruit.

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Natural yoghurt
  • Rolled oats
  • Raisins
  • Wheat bran
  • Cereal
  • Corn flakes
  • Dried fruits
  • Honey
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Nóżki "spieczone słońcem"

  • Parmigiana z białym serem robiola i miętowym pesto

  • Chutney z jabłek

  • Truskawkowa słodycz

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Stek Mignon

    Nagrzać piekarnik do 200°C. Z polędwicy wykroić dwa steki o średnicy ok. 7 cm i grubości ok. 5-6 cm. Mieso doprowadzić do temperatury pokojowej. Steki...

    więcej
  • Madrycki dressing

    Składniki dobrze wymieszać w shakerze. Podawać z awokado, ogórkiem, pomidorami, mango, jabłkami, papają.

    więcej
  • Grillowana flądra z lekką sałatką

    Ryby obmyć, natrzeć ziołami, odłożyć na około 30 minut. Kapustę pekińską umyć i poszatkować na cienkie paski, ogórka pokroić w plasterki, a...

    więcej
  • Kaszotto z mieloną wołowiną

    Kaszę jaglaną wrzucić na osolony wrzątek i gotować około 20 minut. Na patelni rozgrzać oliwę i wrzucić zmielone mięso wołowe. Smażyć przez...

    więcej