Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
        
 Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
    
    
Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe.
  
            
                    Sposób przyrządzania:
                    
                    Cook the pasta al dente, drain and put back in the hot pot. Mix the cream, eggs and nutmeg together, add soft Gorgonzola and mix again. Pour in the mixture to the pasta, toss, sprinkle with salt and pepper to taste. Pour all ingredients into a casserole dish and bake for 10-15 minutes in the oven pre-heated to 220°C until the casserole is golden brown on top.                    
                    
                
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    lub wyszukaj w przepisach

Rozmrożoną mieszankę warzyw wsypać na rozgrzaną patelnię z oliwą. Posypać ziołami prowansalskimi. Dusić na małym ogniu ok. 15 minut. Smacznego!
więcej
Przepis na domowe lody śmietankowe: 2 jajka sparzyć, oddzielić białka od żółtek. Do żółtek dodać łyżkę cukru i zmiksować do uzyskania...
więcej
Wymieszać w miseczce sok z cytryny, miód, musztardę i oliwę, w tak przygotowanej marynacie obtoczyć łososia i chłodzić w lodówce 2,5 h. Następnie...
więcej
Filet wrzucić na grillową patelnię i smażyć z obydwu stron po 4 minuty. Szparagi wrzucić do wrzątku na około 4 minuty, polać oliwą i posypać...
więcej