Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Stuffed mushrooms

A+ A-
drukuj
  • 8-10 large mushrooms
  • 200 g of minced meat
  • 200 g of grated cheese
  • 1 onion
  • 2 cloves of garlic
  • salt
  • pepper
  • hot pepper
  • thyme
  • oil

Sposób przyrządzania:

Fry chopped onion and crushed garlic. Add minced meat and spices. Fry. Carefully cut of legs from mushrooms. You can chop them and add to the stuffing. Fill the mushrooms with stuffing evenly with the edges, sprinkle with grated cheese and fill with stuffing again. Bake 20 minutes at 180°C.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Minced meat
  • Onion
  • Salt
  • Thyme
  • Mushrooms
  • Black pepper
  • Extra virgin olive oil
  • Garlic
  • Grated cheese
  • Hot pepper powder

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Fritata z warzywami

  • Kaszotto z mieloną wołowiną

  • Lody zapiekane

  • Zupa z kalafiorem i szparagami

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Ciasto czekoladowe z malinami

    Nastawić piekarnik na 180°C i przygotować tortownicę o średnicy 22-24 cm. Polewa: Czekoladę, dżem i śmietanę podgrzać w małym garnku na średnim...

    więcej
  • Faworki

    Z podanych składników zagnieść jednolite ciasto. Wyrabiać rękami aż będzie gładkie i błyszczące. Włożyć na 30 minut do lodówki. Ciasto bardzo...

    więcej
  • Jajko sadzone w papryce

    Na rozgrzanej patelni ułożyć i lekko podsmażyć z obydwu stron pokrojone plastry papryki (zamiast plastrów można użyć do smażenia foremki...

    więcej
  • Halaszle - zupa rybna po węgiersku

    Ryby oprawić, usunąć głowę i ogon, pokroić na filety. Do głębokiego naczynia z wodą włożyć kawałki ryby oraz pokrojoną w prążki cebulę....

    więcej