Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Kanapka z kiełkami

A+ A-
drukuj
  • bułka ciabatta
  • 2 plasterki sera żółtego
  • polędwica wędzona
  • ogórek świeży
  • kiełki
  • masło do posmarowania ciabatty

Sposób przyrządzania:

Ciabattę pokroić wzdłuż, kromki posmarować masłem, ułożyć ser, ogórki, wędlinę i kiełki, przykryć druga połową pieczywa.

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Ciabatta
  • Polędwica wędzona
  • Ser emmental
  • Kiełki sojowe
  • Masło
  • Ogórek
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Naleśniki śmietankowe – przepis podstawowy

  • Salmorejo z szynką hiszpańską

  • Karp nadziewany kapustą

  • Babeczki czekoladowo waniliowe

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Sałatka z serem Tomino i borówkami

    Moczyć rodzynki w wodzie przez godzinę. Obrać selera i pokroić w cienkie plasterki razem z papryką. Zmieszać wszystkie składniki i doprawić oliwą,...

    więcej
  • Orientalna Ice Tea

    Zagotować wodę. Do dużego dzbanka włożyć wszystkie składniki. Zalać sześcioma szklankami wody i parzyć przez 5 minut. Odstawić do ostygnięcia....

    więcej
  • Ryba pieczona

    Duże, płaskie naczynie żaroodporne posmarować cienko oliwą. Ułożyć w nim filety z ryby(obsypane delikatnie pieprzem i solą do smaku) oraz cząstki...

    więcej
  • Bogracz

    Wołowinę i boczek pokroić w średniej wielkości kostkę, cebulę - w małą kostkę. Dodać do dużego, głębokiego garnka z podgrzanymi czterema...

    więcej