Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Włoskie gazpacho z serem burrata

A+ A-
print
  • ser burrata
  • 2 pomidory
  • 1 ogórek
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 czerwona cebula
  • 3 kostki lodu
  • bazylia do smaku
  • oliwa extra virgin
  • sól
  • pieprz

Directions:

Umyć warzywa. Delikatnie naciąć skórkę na pomidorach. Sparzyć pomidory i paprykę we wrzątku przez kilka sekund, następnie ostudzić w zimnej wodzie. Obrać skórkę i usunąć pestki z warzyw. Zmiksować wszystkie składniki z kostkami lodu, aż do uzyskania gładkiej zupy. Podawać gazpacho schłodzone przystrojone serem burrata.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Bazylia
  • Cebula czerwona
  • Sól
  • Ser burrata
  • Lód
  • Ogórek
  • Oliwa extra virgin
  • Papryka
  • Pieprz mielony
  • Pomidory
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Insalata Caprese

  • Plum jam

  • Ham rolls with melon and capers

  • Grilled salmon with vegetables

Also recommended

  • Stuffed mushrooms

    Fry chopped onion and crushed garlic. Add minced meat and spices. Fry. Carefully cut of legs from mushrooms. You can chop them and add to the stuffing. Fill...

    more
  • Plum jam

    Pour sugar over plums in a pot, cover and put in the oven pre-heated to 100°C for 8 hours. Uncover the pot after 3 hours. Roast the walnuts in a dry pan and...

    more
  • Lamb skewers with tzatziki sauce

    Tzatziki: Grate the cucumber, mix with yogurt, chopped onion and garlic. Season with a table spoon of lemon juice and herbs to taste. Dice the lamb into...

    more
  • Beef Carpaccio

    Wrap beef tenderloin slices with kitchen foil and beat with a tenderizer to make them as thin as possible. Take off the upper layer of the foil and put the...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Soczysta zieleń

    Świeży odcień zieleni ożywi...

    see more
  • Włoskie sery przysmak bogów

    Pizza neapolitana nie obyłaby...

    see more