Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Mięso z kurczaka pokroić w kawałki, wymieszać z przyprawami i octem balsamicznym, usmażyć na chrupko. Ogórek pokroić w paski. Awokado obrać ze skórki, wydrążyć pestkę, pokroić w cienkie plasterki, skropić cytryną. Na każdym placku kłaść sałatę, plaster szynki, kurczaka, pokrojony w słupki ogórek, plastry awokado i pokruszoną fetę. Wszystko razem zwinąć mocno w rulon. Całość pokroić na grube kawałki i ułożyć na półmisku. Udekorować świeżymi ziołami i koktajlowymi pomidorkami. Podawać z sosem tzatziki.
or search in recipes
Cut the olives in half. Toss the cheese and olives with cherry tomatoes and sliced cucumber. Mix the olive oil with ¼ teaspoon of dried oregano. Drizzle the...
moreFor the dressing: gradually mix the lemon juice with olive oil and crushed garlic until smooth. Season with salt and pepper. Cut the tomatoes in halves and...
morePour water 1 cm above the level of couscous, season with salt and let stand, covered, occasionally stirring. Cut olives into slices. Avocado and cucumber...
moreSauté the chopped onion until translucent, add peeled and chopped tomatoes, garlic, chopped basil, salt and pepper. Mix together, add 2 cups of water and...
more