Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Krótko zamoczyć kromkę chleba w mleku, następnie nałożyć na nią plaster mozzarelli i anchois. Przytrzymując, dokładnie zamoczyć wszystko w rozbitym jajku doprawionym solą i pieprzem i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć przez około minutę na oleju, aż do uzyskania złotego koloru.
or search in recipes
Wash the lettuce thoroughly, tear into bite-size pieces and pun in a bowl. Dice the meat and chop the celery in small pieces. Toss with meat and put in the...
moreKnead dough out of the ingredients until it is smooth and shiny. Put the dough into the refrigerator for 30 minutes. Roll out the dough thinly, cut into...
moreSift the flour into a bowl. Add the remaining ingredients and knead the dough. After putting the dough in the tartlet tins, chill it in the refrigerator....
moreCut the meat and mix it with a tablespoon of oil and marinade containing herbs, chilli and garlic. Chop the vegetables and toss together. Put the meat in a...
more