Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Mini kanapki z serem pleśniowym i krewetkami

A+ A-
print
  • 10 krewetek w zalewie
  • 10 słonych krakersów
  • plastry sera pleśniowego np. brie
  • sok z cytryny
  • sól
  • biały pieprz
  • koperek
  • roszponka
  • pomidorki koktajlowe

Directions:

Ser przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny, ma mieć wyraźnie pikantno-kwaśny smak. Na krakersie ułożyć warstwę sera, wbić w niego po kilku minutach (krakers lekko zwilgotnieje) wykałaczkę z nabitą krewetką, ozdobić gałązką koperku lub roszponki i pomidorem koktajlowym. Ser brie można zastąpić plasterkiem sera koziego, krewetki owocem, wędzonym łososiem.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Ser brie
  • Cytryny
  • Roszponka
  • Sól
  • Koperek
  • Krakersy
  • Krewetki
  • Pieprz biały
  • Pomidory koktajlowe
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Tabbouleh

  • Garlic shrimps with avocado

  • Oriental iced tea

  • Couscous with vegetables

Also recommended

  • Insalata Caprese

    For the dressing: gradually mix the lemon juice with olive oil and crushed garlic until smooth. Season with salt and pepper. Cut the tomatoes in halves and...

    more
  • Mold cheese and shrimp canapés

    Season the cheese with salt, pepper and lemon juice to achieve a distinct hot and sour flavour. Place a slice of cheese on a cracker, pin a toothpick with a...

    more
  • Lamb Kofta in pita pockets

    Mix the minced meat with garammasala. Shape into small Kofta, grill on a grill pan for a few minutes. At the end sprinkle meat with honey in order to...

    more
  • Apple muffins

    Peel and chop the apples, drizzle them with lemon juice. Mix the flour, baking powder, sugar, cinnamon, eggs, oil and buttermilk together. Add apples. Put...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Soczysta zieleń

    Świeży odcień zieleni ożywi...

    see more