Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Krewetki z grilla w aromatycznym sosie

A+ A-
print
  • 20 dużych krewetek
  • 100 g masła
  • 5 filecików anchois
  • 2 łyżeczki musztardy
  • natka pietruszki
  • sól
  • mielony pieprz
  • 3 ząbki czosnku
  • oliwa
  • cytryna

Directions:

Krewetki opłukać. Nadziać na szpadki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek i cytryną. Ułożyć na ruszcie i piec, obracając przez około 10 minut. Sos: rozpuścić na patelni masło, usmażyć z posiekanym czosnkiem. Dodać musztardę, anchois, sok z cytryny – całość utrzeć. Krewetki posypać natką pietruszki. Podawać z przygotowanym sosem oraz ćwiartkami cytryny.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Cytryny
  • Czosnek
  • Sól
  • Krewetki
  • Musztarda
  • Masło
  • Natka pietruszki
  • Oliwa
  • Pieprz mielony
  • Anchois
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Ricotta and spinach salad

  • Watermelon granita

  • Lamb Kofta in pita pockets

  • Coffee with whipped cream and ice cream

Also recommended

  • Zucchini fritters (about 20 pieces)

    Mix the flour, a pinch of salt, egg and milk thoroughly in a bowl. Add coarsely grated zucchini. Season with freshly ground pepper. Heat 1 tablespoon of oil...

    more
  • Spaghetti with tomato sauce

    Heat tomato pulp in a pot. Cook the pasta in plenty of water for 5-6 minutes. When al dente, drain and put in the pot again. Add the sauce, olive oil and...

    more
  • Scamorza cheese and figs salad

    Boil the green beans and the cauliflower in salted water. Cut the cauliflower in florets and cool in ice-cold water. Cut the onion in half and sauté in a...

    more
  • Tomino cheese and blueberries salad

    Soak the raisins in water for 1 hour, then drain. Peel the celery, then cut in thin slices together with the pepper. Toss all ingredients together, drizzle...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • W świecie przystawek

    W kuchni europejskiej dobrze...

    see more
  • Jak przygotować deskę...

    Wymyślona i spopularyzowana przez...

    see more