Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Krewetki opłukać. Nadziać na szpadki, przyprawić do smaku solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek i cytryną. Ułożyć na ruszcie i piec, obracając przez około 10 minut.
Sos: rozpuścić na patelni masło, usmażyć z posiekanym czosnkiem. Dodać musztardę, anchois, sok z cytryny – całość utrzeć. Krewetki posypać natką pietruszki. Podawać z przygotowanym sosem oraz ćwiartkami cytryny.
or search in recipes
Mix the flour, a pinch of salt, egg and milk thoroughly in a bowl. Add coarsely grated zucchini. Season with freshly ground pepper. Heat 1 tablespoon of oil...
moreHeat tomato pulp in a pot. Cook the pasta in plenty of water for 5-6 minutes. When al dente, drain and put in the pot again. Add the sauce, olive oil and...
moreBoil the green beans and the cauliflower in salted water. Cut the cauliflower in florets and cool in ice-cold water. Cut the onion in half and sauté in a...
moreSoak the raisins in water for 1 hour, then drain. Peel the celery, then cut in thin slices together with the pepper. Toss all ingredients together, drizzle...
more