
Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe.
Sposób przyrządzania:
Na głębokiej patelni rozgrzać olej/oliwę dodać pastę curry z cebulą. Smażyć ok. 5 minut, stale mieszając. Następnie należy dodać mleko kokosowe i doprowadzić do zagotowania. Zmniejszyć ogień i chwilę gotować. Przyszła pora, aby dodać łososia i gotować całość ok. 5-7 minut aż ryba zmięknie. Na końcu wsypać (wcześniej ugotowaną) fasolkę szparagową i gotować jeszcze ok. 2 minut. Tak przygotowane danie można podawać z ryżem. Smacznego!
lub wyszukaj w przepisach
Roztopić na patelni masło, ubić dwa jajka i wylać do naczynia masę jajeczną, następnie dodać mieszankę warzyw. Po 3-4 minutach danie gotowe. Smacznego!
więcejJagnięcinę wymieszać z przyprawą garam masala. Uformować małe kofty, grillować na patelni grillowej kilka minut. Pod koniec polać miodem aby się...
więcejBagietki przekroić wzdłuż, posmarować majonezem kawałek spodni, a górny musztardą. Układać kolejno: sałatę, szynkę, ser, pomidory i chipsy i...
więcejTyp potrawy: starter, lunch Czas przygotowania: 25 minut Ilość porcji: 4. Podgrzać piekarnik do temperatury 200°C. Zetrzeć ser Beemster Medium....
więcej