Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Sok owocowo-warzywny

A+ A-
drukuj
  • 150ml soku z jabłek
  • 50ml soku z buraków
  • 50ml soku z marchwi
  • 50ml soku z pomarańczy
  • 1 łyżeczka startego imbiru

Sposób przyrządzania:

Buraki, marchew, jabłka opłukać, obrać i pokroić na drobne kawałki. Imbir zetrzeć. Wszystkie składniki zmiksować.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Buraki
  • Jabłka
  • Imbir
  • Marchew
  • Pomarańcz

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Grillowany bakłażan z mozzarellą

  • Łosoś w papilotach

  • Jajecznica ze szczypiorkiem

  • Ziemniaki pieczone

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Tofu z dżemem chilli

    Na rozgrzanej patelni zrumienić posiekany czosnek, następnie dodać dżem chilli, pokrojone w kostkę tofu oraz sos sojowy. Najlepiej podawać z białym...

    więcej
  • Bulion azjatycki z polędwicą wołową

    Wołowinę, włoszczyznę i przyprawy zalać wodą w dużym garnku, zagotować i zmniejszyć ogień. Gotować około 2-3 godziny, aż bulion będzie...

    więcej
  • Sałatka z grillowaną cukinią

    Cukinię pokroić wzdłuż w cienkie plasterki, oprószyć solą i ułożyć na dobrze rozgrzanej patelni grillowej lub grillu. Grillować przez około 5-7...

    więcej
  • Spinakopita

    Szpinak rozmrozić, odcedzić wodę. Ser feta pokruszyć na drobne kawałki, jajka rozbełtać. Masło roztopić, koperek posiekać. Olej podgrzać w dużym...

    więcej

POLECAMY ARTYKUŁY