Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Tuńczyk w sałatce na ciepło

A+ A-
drukuj
  • biały tuńczyk 100 g
  • oliwa 10 g
  • pomidory suszone 30 g
  • oliwki czarne 30 g
  • parmezan 5 g
  • cebula 30 g

Sposób przyrządzania:

Do szklanej miseczki wrzucić czarne oliwki, pomidory suszone, starty parmezan i cebulę pokrojoną w plasterki, całość skropić oliwą i dodać białego tuńczyka. Wszystko wstawić do mikrofalówki na 1-2 minuty do podgrzania. Sałatka gotowa, smacznego!

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Cebula
  • Ser parmezan
  • Oliwki czarne
  • Pomidory suszone
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Tartaletki z musem czekoladowym i malinami

  • Kanapeczki à la prosciutto

  • Grillowanie warzywa

  • Rzodkiewkowe smoothie

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Miodowy kurczak z grilla

    Składniki marynaty dokładnie wymieszać , następnie natrzeć nią mięso. Mięso przełożyć do miski, przykryć folią i wstawić do lodówki na co...

    więcej
  • Krem z brokułów

    Brokuły ugotować na parze i zmiksować w blenderze razem z bulionem. Doprawić do smaku. Dodać gęstą śmietanę i wymieszać. Danie podawać z...

    więcej
  • Dorsz z fasolką na parze

    Fasolkę razem z dorszem należy gotować na parze przez 10 minut. Ryż przyrządzić według przepisu na opakowaniu. Gotowe składniki wymieszać i polać...

    więcej
  • Włoska pizza z warzywami i serem Tomino w oliwie z papryką

    Zmieszać składniki na ciasto, rozwałkować placek na pizzę. Rozłożyć na placku warzywa i mozzarellę. Piec w temperaturze 180°C przez 20 – 25...

    więcej