Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Jajka faszerowane

A+ A-
drukuj
  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • 3 plastry wędzonego łososia
  • 200g twarożku kremowego
  • 3 łyżki koperku
  • pół cytryny

Sposób przyrządzania:

Jajka przeciąć na pół, wyjąć żółtka. Serek połączyć z drobno posiekanym lub zmielonym łososiem i z żółtkami, posiekanym koperkiem oraz sokiem z cytryny. Masę nakładać do białek jajek.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Cytryny
  • Ser twarogowy
  • Jajka
  • Koperek
  • Łosoś wędzony

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Smażone serki Pizzicotti

  • Muffinki z jabłkami

  • Karjalanpiirakat - pierogi karelskie

  • Zapiekanka makaronowa z gorgonzolą

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Mus z kaszy jaglanej i kiwi

    Obrać kiwi ze skórki i zmiksować wraz z kaszą jaglaną. Ilość kiwi jest uzależniona od intensywności smaku jaką chce się osiągnąć. Tak przy...

    więcej
  • Mrożony jogurt z borówkami

    Pucharek z jogurtem wstawiamy do zamrażarki na około pół godziny. Po wyjęciu ozdabiamy wierzch borówkami lub zalewamy zimnym sosem borówkowym,...

    więcej
  • Aglio Olio

    Makaron opłukać pod wodą i ugotować zgodnie z ulotką: http://alma24.pl/produkt/413402691/makaron-diet-pasta-fettuccine Na oliwie podsmażyć czosnek z...

    więcej
  • Pasztecik

    Z garści mąki, drożdży, cukru i ½ szklanki mleka rozrobić zaczyn, przykryć i odstawić do wyrośnięcia, około 15-20 minut. Wszystkie składniki...

    więcej