Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Kiełki z patelni

A+ A-
drukuj
  • kiełki
  • olej sezamowy

Sposób przyrządzania:

Kiełki razem z olejem wrzucić na rozgrzaną patelnię i krótko podsmażyć - do podgrzania, idealne jako dodatek do dań głównych.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Olej słonecznikowy
  • Kiełki sojowe

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Sałatka z awokado

  • Lekka sałatka

  • Ciasto ziemniaczane

  • Powidło śliwkowe z czekoladą

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Pizza sędziego

    Mąkę i sól umieścić w dużej misce, zrobić wgłębienie, do niego wlać drożdże i miód rozpuszczone razem w ciepłej wodzie i pozostawić do...

    więcej
  • Biszkopcik z wiśniami

    Białka ubić ze szczyptą soli. W drugiej misce ubić żółtka z cukrem na jasnożółta masę, dodać mąkę i proszek do pieczenia. Do masy z żółtkami...

    więcej
  • Pieczone pierożki z fetą i oliwkami

    Z przesianej mąki, oliwy i ciepłej wody wyrobić elastyczne ciasto. Schłodzić w lodówce przez około jedną godzinę. Przygotować farsz: w misce...

    więcej
  • Pomidory faszerowane serem, tuńczykiem i oliwkami

    Nagrzać piekarnik do temperatury 200°C. Odciąć wierzchołki pomidorów. Wydrążyć pomidory za pomocą ostro zakończonej łyżeczki i posypać wnętrze...

    więcej