Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Tajska przystawka

A+ A-
print
  • surowy tuńczyk
  • oliwa smakowa

Directions:

Surowego tuńczyka w kawałku owinąć folią do pieczenia i krótko smażyć na patelni z każdej strony przez około 1 minutę. Odwinąć folię, tuńczyka cieniutko pokroić w plasterki i ułożyć na talerzu, skropić oliwą z oliwek z trawą cytrynową, lionką lub cytryną (taką oliwę można zrobić samodzielnie oliwa z oliwek + trawa cytrynowa/skórka z limonki i przechowujemy kilka dni w lodówce), danie podawać z chrupiącym pieczywem.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Tuńczyk surowy
  • Oliwa imbirowa
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Tortilla party

  • Fricassee with millet

  • Fried Pizzicotti

  • Zucchini fritters (about 20 pieces)

Also recommended

  • Cheese focaccia

    Sift the flour, add 5 tablespoons of olive oil, yeast dissolved in warm water with honey and salt. Knead the dough, cover with cloth and leave to rise....

    more
  • Fish roasted with mozzarella and tomatoes

    Drizzle the fillets with lemon juice and sauté in olive oil. Slice the cheese and cut the tomatoes in halves. Put the fried fish in a casserole dish and top...

    more
  • Fried ice cream in batter

    Beat egg whites with sugar until thick and combine them with desiccated coconut, forming a thick mass. Place ice cream scoops on the mass, forming balls. Fry...

    more
  • Asian beef tenderloin broth

    Place beef, vegetables for broth and spices into large pot and cover with water, bring to boil and leave to simmer for 2-3 hours, until the broth is rich and...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Domowy kucharz

    Ma dwa metry wzrostu, szczery...

    see more
  • Kłusem i galopem

    Jeździectwo w Polsce ma swoją...

    see more