Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Surowego tuńczyka w kawałku owinąć folią do pieczenia i krótko smażyć na patelni z każdej strony przez około 1 minutę. Odwinąć folię, tuńczyka cieniutko pokroić w plasterki i ułożyć na talerzu, skropić oliwą z oliwek z trawą cytrynową, lionką lub cytryną (taką oliwę można zrobić samodzielnie oliwa z oliwek + trawa cytrynowa/skórka z limonki i przechowujemy kilka dni w lodówce), danie podawać z chrupiącym pieczywem.
or search in recipes

Sift the flour, add 5 tablespoons of olive oil, yeast dissolved in warm water with honey and salt. Knead the dough, cover with cloth and leave to rise....
more
Drizzle the fillets with lemon juice and sauté in olive oil. Slice the cheese and cut the tomatoes in halves. Put the fried fish in a casserole dish and top...
more
Beat egg whites with sugar until thick and combine them with desiccated coconut, forming a thick mass. Place ice cream scoops on the mass, forming balls. Fry...
more
Place beef, vegetables for broth and spices into large pot and cover with water, bring to boil and leave to simmer for 2-3 hours, until the broth is rich and...
more
