Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Karp pieczony

A+ A-
print
  • karp
  • jajka
  • bułka tarta
  • sól
  • pieprz
  • oliwa

Directions:

Rybę oczyścić, umyć, odciąć płetwy i głowę, podzielić na dzwonka i przyprawić. Panierować w jajku i bułce tartej i rumienić na oliwie. Następnie przełożyć rybę na blachę i wstawić do nagrzanego piekarnika. Opiekać do miękkości.

See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Bułka tarta
  • Sól
  • Jajka
  • Oliwa
  • Karp
  • Pieprz mielony

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Fricassee with millet

  • Garlic shrimps with avocado

  • Grilled eggplant with mozzarella cheese

  • Grilled salmon with vegetables

Also recommended

  • Mold cheese and shrimp canapés

    Season the cheese with salt, pepper and lemon juice to achieve a distinct hot and sour flavour. Place a slice of cheese on a cracker, pin a toothpick with a...

    more
  • Homemade pâté

    Put the meat, cleaned vegetables and mushrooms into a pot with water, season and simmer over a low heat. Add salt about halfway through the cooking. Add the...

    more
  • Grilled shrimps in aromatic sauce

    Wash the shrimps thoroughly. Put them on skewers, season with salt and pepper to taste, drizzle with olive oil and lemon juice. Place on the grill and roast,...

    more
  • Filo pastry-wrapped shrimps

    Clean the fresh king shrimps by removing shells and tails. In case of frozen shrimps, dip them in hot water and cook for 2-3 minutes, then drain. Season the...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Oda do naleśnika

    Wciąż zdumiewa fakt, że tak...

    see more
  • Świat według Julii

    Na własnym ciele pokazywała,...

    see more
  • Włoskie sery przysmak bogów

    Pizza neapolitana nie obyłaby...

    see more