Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Rybę oczyścić, umyć, odciąć płetwy i głowę, podzielić na dzwonka i przyprawić. Panierować w jajku i bułce tartej i rumienić na oliwie. Następnie przełożyć rybę na blachę i wstawić do nagrzanego piekarnika. Opiekać do miękkości.
or search in recipes
Season the cheese with salt, pepper and lemon juice to achieve a distinct hot and sour flavour. Place a slice of cheese on a cracker, pin a toothpick with a...
morePut the meat, cleaned vegetables and mushrooms into a pot with water, season and simmer over a low heat. Add salt about halfway through the cooking. Add the...
moreWash the shrimps thoroughly. Put them on skewers, season with salt and pepper to taste, drizzle with olive oil and lemon juice. Place on the grill and roast,...
moreClean the fresh king shrimps by removing shells and tails. In case of frozen shrimps, dip them in hot water and cook for 2-3 minutes, then drain. Season the...
more