Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Strawberry Margarita – cocktail

A+ A-
drukuj
  • 4 measures of strawberry nectar
  • 1 measure of lemon and lime drink
  • slice of lime for garnishing

Sposób przyrządzania:

Chill the strawberry nectar and the lemon and lime drink, preferably in a freezer. When the nectar thickens, mix it with the drink. Drink served in a margarita glass decorated with a slice of lime.

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Lemon
  • Lime
  • Strawberry nectar
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Czerwona zupa z wołowiną

  • Sałatka z grillowaną cukinią

  • Roladki z szynką wędzoną i szałwią

  • Krem z młodej kalarepy

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Zupa cebulowa pod pierzynką

    Cebulę pokroić w półplasterki i zrumienić na maśle. Dodać rozgnieciony czosnek i przyprawy. Przełożyć do gorącego bulionu. Na patelnię po...

    więcej
  • Placki z dyni

    Utrzeć dynię , posolić aż zmięknie następnie dodać pozostałe składniki i smażyć placuszki. Podawać z kwaśną śmietaną lub jogurtem i kawiorem.

    więcej
  • Tapenada

    Oliwki i kapary wsypać do wysokiego pojemnika. Dodać starty drobno parmezan i anchois oraz czosnek. Zmiksować używając blendera lub moździerza,...

    więcej
  • Mango sticky rice

    Ryż z cukrem gotować na małym ogniu w mleczku kokosowym do miękkości (powinien być kleisty), mango obrać i pokroić w cienkie plasterki. Podawać na...

    więcej