Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe.
Sposób przyrządzania:
Clean and wash the fish, cut off fins and head, divide into pieces and season. Crumb with egg and breadcrumbs and brown in olive. Next put the fish in a steel sheet and then put it into a heated oven. Toast until soft.
lub wyszukaj w przepisach

Ciasto francuskie rozmrozić, pokroić w kwadraty (ok. 8-10 cm) i ponacinać po ukosie tak, aby kwadrat przybrał kształt wiatraka. Cieńsze rogi zawinąć...
więcej
Na wstępie należy dokładnie wyszorować ziemniaki, zalać je wodą, posolić i gotować do miękkości. Po ugotowaniu warzyw trzeba delikatnie...
więcej
Mąkę, mleko, cukier puder, jajko wymieszać, usmażyć naleśniki. Na patelni rozpuścić masło, a następnie dodać sok z pomarańczy, skórkę, ocet...
więcej
Ziemniaki ugotować w mundurkach na półtwardo w osolonej wodzie, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę posiekać, ser zetrzeć na tarce o...
więcej