Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Gluten-free muesli with yogurt and fruit

A+ A-
drukuj
  • oatmeal 40 g
  • nectarines 100 g
  • grapes 100 g
  • strawberries 100 g
  • honey 10 g
  • walnuts 20 g
  • macadamia nuts 20 g
  • sunflower seeds 10 g
  • natural yogurt 150 g

Sposób przyrządzania:

Pour hot water over gluten-free oatmeal, cover and leave for a night. In the morning, add cut fruit and crushed nuts with a teaspoon of honey. Pour natural yoghurt and sprinkle with sunflower seeds.

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Wiosenne krokiety

  • Sałatka z serem Tomino i borówkami

  • Sałatka warzywna

  • Dżem pomidorowy z wanilią

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Tarta z czekoladą i truskawkami

    Z mąki, masła, wody, cukru pudru i żółtka szybko zagnieść ciasto. Wstawić do lodówki na 30 minut. Formę w kształcie serca cienko posmarować...

    więcej
  • Focaccia z rozmarynem i suszonymi pomidorami

    Suszone drożdże wymieszaj z mąką, dodaj wodę, oliwę, szczyptę soli, zagnieć zwarte ciasto i odstaw na 30 minut do wyrośnięcia w ciepłe miejsce....

    więcej
  • Łosoś w musztardzie z miodem i cytryną

    Wymieszać w miseczce sok z cytryny, miód, musztardę i oliwę, w tak przygotowanej marynacie obtoczyć łososia i chłodzić w lodówce 2,5 h. Następnie...

    więcej
  • Pierś z gęsi z pierożkami z kaszy gryczanej i marchewką

    Piersi z gęsi umyć dzień wcześniej i pozostawić na noc do wymoczenia w wodzie, dodając 2 łyżki soli. Następnego dnia gęś wyjąć z wody, osuszyć,...

    więcej