Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Na patelni na małej ilości oleju podsmażyć cebulę, następnie wlać mleczko kokosowe, bulion, pokrojone kawałki suszonego mango i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut aż zmięknie. Dodać zmiażdżony czosnek, starty imbir, przecier pomidorowy i przyprawę curry i raz zagotować. Obniżyć temperaturę i gotować jeszcze przez ok. 8 minut aż sos zgęstnieje i zrobi się kremowy. Dodać pokrojonego kurczaka i gotować razem 3-4 minuty. Na koniec wlać sok z limonki i posypać zieloną cebulką i świeżą kolendrą. Podawać z jaśminowym ryżem.
or search in recipes
Warm water in a pot, add sugar, stir until it melts, and leave it to chill. Finely chop mint or lemon balm leaves, spare a couple of leaves for garnish. Peel...
morePour hot water over peaches and peel them, cut into pieces (put aside 2–3 mature pieces for decoration). Put fruit into a deep bowl, pour cold milk and...
moreDredge the cheese pieces in beaten egg, flour, and then again in the egg and in breadcrumbs. Fry in very hot oil, dry using a kitchen towel and serve...
morePour sugar over plums in a pot, cover and put in the oven pre-heated to 100°C for 8 hours. Uncover the pot after 3 hours. Roast the walnuts in a dry pan and...
more