Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Ryż przygotować zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Pokroić ogórka i tuńczyka w podłużne paski. Listek alg umieścić na środku maty bambusowej. Na środku listka ułożyć ryż, pozostawiając marginesy, a na nim, również w środku, umieścić wszystkie 3 dodatki – tuńczyka, ogórka i omlet. Zawijać w taki sposób, aby listki alg zamknęły ryż i dodatki w środku. Natomiast mata bambusowa musi pozostać na zewnątrz. Tak powstały rulonik kroić na 7 części.
or search in recipes
Chop the bell peppers (remove the seeds), onion, unpeeled cucumber, peeled tomatoes and crushed garlic. Add tomato sauce to the chopped vegetables and blend...
moreCut onion into thick slices and gently separate each ring. Beat the eggs thoroughly and season the batter. Coat onion rings in flour, egg and breadcrumbs....
moreBoil water or broth with peas, salt; when tender, mix until smooth and add cream.
moreMix the cream cheese with the cream, arrange on 4 plates. Wash the shrimps (or the salmon) thoroughly. Peel the avocado, cut in half lengthwise, take the...
more