
Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Udka obmyć, natrzeć przyprawami, włożyć do piekarnika. Piec w temperaturze 180 °C przez około dwie godziny (po godzinie przewrócić udka na drugą stronę), aż do uzyskania efektu zrumienienia. Na około pół godziny przed końcem dodać do piekarnika przyprawione, pokrojone w grubsze plastry (lub łódki) jabłka, a na około 5 minut przed końcem - również doprawione i przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Po wyłożeniu na talerz, polać pozostałym w naczyniu sosem. Można podawać dodatkowo z miksem sałat.
or search in recipes
Mix all dough ingredients together, knead and roll out dough into pizza shape. Spread the vegetables and mozzarella onto the pizza dough. Bake at 180°C for...
moreWash the lettuce thoroughly, tear into bite-size pieces and pun in a bowl. Dice the meat and chop the celery in small pieces. Toss with meat and put in the...
moreFor the dressing: gradually mix the lemon juice with olive oil and crushed garlic until smooth. Season with salt and pepper. Cut the tomatoes in halves and...
moreCut kohlrabi into pieces, pour water, add soup vegetables, salt and cook until tender. At the end of cooking, add a part of chopped fresh dill. Add butter...
more