Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Pieczone gęsie nogi z jabłkiem i pomidorkami

A+ A-
print
  • 4 gęsie udka
  • 2 duże jabłka
  • pomidorki koktajlowe
  • przyprawy: sól, pieprz, majeranek, tymianek

Directions:

Udka obmyć, natrzeć przyprawami, włożyć do piekarnika. Piec w temperaturze 180 °C przez około dwie godziny (po godzinie przewrócić udka na drugą stronę), aż do uzyskania efektu zrumienienia. Na około pół godziny przed końcem dodać do piekarnika przyprawione, pokrojone w grubsze plastry (lub łódki) jabłka, a na około 5 minut przed końcem - również doprawione i przekrojone na pół pomidorki koktajlowe. Po wyłożeniu na talerz, polać pozostałym w naczyniu sosem. Można podawać dodatkowo z miksem sałat.

See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Tymianek
  • Jabłka
  • Sól
  • Majeranek
  • Pieprz mielony
  • Pomidory koktajlowe

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Mozzarella in carrozza

  • Avocado with shrimps or smoked salmon

  • Couscous with vegetables

  • Tortilla party

Also recommended

  • Italian pizza with vegetables and Tomino cheese in olive oil with pepper

    Mix all dough ingredients together, knead and roll out dough into pizza shape. Spread the vegetables and mozzarella onto the pizza dough. Bake at 180°C for...

    more
  • Chicken with celery

    Wash the lettuce thoroughly, tear into bite-size pieces and pun in a bowl. Dice the meat and chop the celery in small pieces. Toss with meat and put in the...

    more
  • Insalata Caprese

    For the dressing: gradually mix the lemon juice with olive oil and crushed garlic until smooth. Season with salt and pepper. Cut the tomatoes in halves and...

    more
  • Creamy kohlrabi soup

    Cut kohlrabi into pieces, pour water, add soup vegetables, salt and cook until tender. At the end of cooking, add a part of chopped fresh dill. Add butter...

    more