Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Smoothie

A+ A-
drukuj
  • 30g natki pietruszki
  • 130g cytryny surowej
  • 10g miodu
  • 200g wody
  • 100g kiwi
  • 30g orzechów włoskich

Sposób przyrządzania:

Wszystkie składniki, oprócz orzechów, należy włożyć do blendera i zmiksować na jednolitą masę (w zależności od oczekiwanej konsystencji). Smacznego!

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Cytryny
  • Woda
  • Kiwi
  • Miód
  • Natka pietruszki
  • Orzechy włoskie
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Ratatouille

  • Sałatka z awokado

  • Dorsz z fasolką na parze

  • Zupa czosnkowa

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Krapfen - pączki austriackie

    Drożdże zalać mlekiem (100ml), wymieszać, doprawić solą i odstawić na godzinę. Masło utrzeć, dodając stopniowo cukier i żółtka. Mąkę...

    więcej
  • Tartiflette z serem i grzybami

    Piekarnik rozgrzać do temperatury 180°C. Ziemniaki gotować w mundurkach przez ok. 10 minut, aż będą al dente. Obrać i pokroić. Masło rozgrzać na...

    więcej
  • Sakiewki nadziewane pieczarkami

    Pieczarki i cebulę obrać, drobno pokroić i podsmażyć na maśle. Po przestygnięciu wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem. Ciasto francuskie...

    więcej
  • Omlet ze szpinakiem

    Jajka dokładnie ubić widelcem z odrobiną wody i doprawić solą i pieprzem. Posiekaną cebulę zeszklić na oleju czosnkowym, dodać pokrojoną w paski...

    więcej

POLECAMY ARTYKUŁY