Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Grillowane krewetki

A+ A-
print
  • krewetki surowe/mrożone 200g
  • szparagi 200g
  • masło klarowane 15g
  • czosnek 10g

Directions:

Rozgrzać masło. Krewetki umyć, osuszyć i wrzucić na patelnię wraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić solą i pieprzem. Szparagi umyć, odłamać zdrewniałe części. Wrzucić do wrzątku na ok. 4 minuty. Podawać z krewetkami.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Czosnek
  • Szparagi
  • Krewetki
  • Masło
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Filo pastry-wrapped shrimps

  • Feta salad

  • Zucchini fritters (about 20 pieces)

  • Cold peach soup

Also recommended

  • Zucchini fritters (about 20 pieces)

    Mix the flour, a pinch of salt, egg and milk thoroughly in a bowl. Add coarsely grated zucchini. Season with freshly ground pepper. Heat 1 tablespoon of oil...

    more
  • Onion tart

    From the dough ingredients knead a smooth dough. Place in a buttered mold and carefully prick the bottom with a fork. Brown slightly in an oven at 180 ° C....

    more
  • Roasted pork loin

    Score the fat side of the pork loin by cutting a criss-cross pattern, mix honey and mustard, massage the mixture onto the meat and fat and season with salt...

    more
  • Stuffed mushrooms

    Fry chopped onion and crushed garlic. Add minced meat and spices. Fry. Carefully cut of legs from mushrooms. You can chop them and add to the stuffing. Fill...

    more