Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Kutia

A+ A-
print
  • szklanka ziaren pszenicy
  • szklanka maku
  • 1/2 szklanki cukru pudru
  • olejek migdałowy
  • 4 łyżki miodu
  • rodzynki
  • migdały
  • 1/2 szklanki słodkiej śmietanki

Directions:

Oczyszczoną pszenicę moczyć w wodzie przez 10 godzin. Następnie zagotować i moczyć ponownie 10 godzin. Mak oczyścić, sparzyć i zmielić. Wymieszać wszystkie składniki i odstawić na kilka godzin do lodówki.

See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Rodzynki
  • Cukier puder
  • Migdały
  • Miód
  • Mak
  • Olejek migdałowy
  • Ziarna pszenicy

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Fusilli with tomato, ricotta and asparagus

  • Fricassee with millet

  • Fried ice cream in batter

  • Tabbouleh

Also recommended

  • Chicken with mango (4 servings)

    Fry onions in a pan over a drizzle of oil, add coconut milk, stock and sliced mango. Cook over a low heat for 5 minutes until the ingredients soften. Add...

    more
  • Roasted pork loin

    Score the fat side of the pork loin by cutting a criss-cross pattern, mix honey and mustard, massage the mixture onto the meat and fat and season with salt...

    more
  • Pizzicotti cheese and smoked beef salad

    Soak the dried tomatoes in oil or hot water for a few minutes. Wash and dry the lettuce and cabbage leaves. Cut the cabbage into thin slices and mix with...

    more
  • Cold peach soup

    Pour hot water over peaches and peel them, cut into pieces. Put fruit into a deep bowl, pour cold milk and cream, lemon juice, add sugar for taste. Mix all...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Z krzewu do filiżanki

    Kiedyś uważano ją za szatański...

    see more
  • Świat według Julii

    Na własnym ciele pokazywała,...

    see more