Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Baked salmon with green beans

A+ A-
drukuj
  • raw salmon 180 g
  • clarified butter 10 g
  • parmesan cheese 5 g
  • green beans 200 g

Sposób przyrządzania:

Bake salmon in the oven for approximately 30 minutes at the temperature of 180 degrees. Simmer green beans with butter for about 10 min, covered. Sprinkle with Parmesan cheese. The dish is ready to eat. Enjoy your meal!

zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Pieczone gęsie nogi z jabłkiem i pomidorkami

  • Omlet francuski z wiórkami kokosowymi

  • Kiełbasa z soczewicą po francusku

  • Kurczak w warzywach

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Lody z zieloną herbatą

    W rondlu podgrzać mleko z herbatą, nie doprowadzając do wrzenia. Następnie zostawić na chwilę aby herbata się zaparzyła i oddała smak, po tym...

    więcej
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem

    Pokroić w kostkę filet z kurczaka, natrzeć oliwą i wrzucić na ruszt. Piec z każdej strony 1-2 minuty. Następnie pokroić pomidora, ser feta, dodać...

    więcej
  • Łosoś z paprykami

    Do garnka wrzucić pokrojone w paski papryki. Dusić pod przykryciem ok. 15 minut (aż papryka będzie miękka). Na rozgrzaną patelnię z oliwą włożyć...

    więcej
  • Sakiewki nadziewane pieczarkami

    Pieczarki i cebulę obrać, drobno pokroić i podsmażyć na maśle. Po przestygnięciu wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem. Ciasto francuskie...

    więcej