Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Dyniowe muffinki

A+ A-
print
  • 200 g dyni
  • 100 g ulubionych orzechów
  • 120 g mąki
  • 100 g cukru
  • 1/2 łyżeczki przyprawy do piernika
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki sody
  • 5 łyżek oleju
  • 300 g maślanki

Directions:

Dynię lekko podgotować. Zmieszać suche składniki, zmieszać płynne składniki, połączyć ze sobą wszystkie składniki i dokładnie wymieszać. Nakładać do połowy wysokości foremek. Piec przez 25 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Cukier
  • Dynia
  • Soda
  • Przyprawa do piernika
  • Proszek do pieczenia
  • Olej
  • Maślanka
  • Mąka
  • Orzechy pekan
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Chicken with celery

  • Tabbouleh

  • Parmigiana with white Robiola cheese and mint pesto

  • Ciabatt with steak, gucamole nad cheese

Also recommended

  • Bread with green and black olives

    Toss flour and salt together, add yeast, gradually add water and olive and knead the dough by hand, with a spoon or a mixer until soft and elastic. At the...

    more
  • Greek salad with herbal Tenero cheese

    Chop the onion and soak in cold water for half an hour. Mix all ingredients together and season with olive oil, salt, pepper and dill.

    more
  • Pizzicotti cheese and smoked beef salad

    Soak the dried tomatoes in oil or hot water for a few minutes. Wash and dry the lettuce and cabbage leaves. Cut the cabbage into thin slices and mix with...

    more
  • Lamb skewers with tzatziki sauce

    Tzatziki: Grate the cucumber, mix with yogurt, chopped onion and garlic. Season with a table spoon of lemon juice and herbs to taste. Dice the lamb into...

    more