Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Krewetki z oliwą imbirową

A+ A-
print
  • 12 dużych krewetek
  • 3 zmiażdżone ząbki czosnku
  • 2 łyżki startego świeżego imbiru
  • oliwa imbirowa
  • pokrojony seler naciowy
  • 2 pomidory bez skórki
  • 1 limonka lub cytryna
  • 1 sałata
  • sól
  • mielony pieprz

Directions:

Marynata: czosnek, imbir oraz oliwę wymieszać, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Krewetki dokładnie osuszyć, polać marynatą i odstawić na 20 minut. Na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojone w kostkę pomidory oraz seler naciowy, następnie obsmażyć krewetki na jasnozłoty kolor. Podawać z cząstkami limonki lub cytryny.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Sałata
  • Seler naciowy
  • Cytryny
  • Czosnek
  • Sól
  • Imbir
  • Krewetki
  • Limonka
  • Oliwa imbirowa
  • Pieprz mielony
  • Pomidory
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Mint Spell – cocktail

  • Apple muffins

  • Homemade pâté

  • Champion hamburgers

Also recommended

  • Halibut with wild mushrooms

    Season the fish with salt and pepper, pan-fry in a drizzle of olive oil on both sides for 5 minutes. Pre-heat the oven to approx. 120°C and put the fish in...

    more
  • Feta salad

    Cut the olives in half. Toss the cheese and olives with cherry tomatoes and sliced cucumber. Mix the olive oil with ¼ teaspoon of dried oregano. Drizzle the...

    more
  • Grilled salmon with vegetables

    To prepare a tasty dressing, mix the following ingredients: lemon juice, honey, Dijon mustard and olive oil. Then cook two potatoes until soft, strain them,...

    more
  • Chocolate coffee cake

    Pre-heat the oven to 100 ºC. Grease the bottom and sides of a round cake mould (25 cm in diameter) with butter or place parchment paper in the mould. Place...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Oda do naleśnika

    Wciąż zdumiewa fakt, że tak...

    see more