Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Kuchnia to nie tylko smakowanie i tworzenie potraw, ale odkrywanie kultury i różnorodności, ekspresja kreatywności.


Poprzez kulinarne tradycje można poznawać ludzi oraz historię, zwyczaje, style życia. Zapraszamy do wypróbowywania znakomitych i sprawdzonych przepisów, a także korzystania z wiedzy i doświadczenia naszych ekspertów. W naszym magazynie "Dolce Vita" poznają Państwo smaki w najlepszych wydaniach oraz aktualne trendy kulinarne, modowe i lifestylowe. 

Mus z kaszy jaglanej i kiwi

A+ A-
drukuj
  • 4 owoce kiwi
  • szklanka kaszy jaglanej

Sposób przyrządzania:

Obrać kiwi ze skórki i zmiksować wraz z kaszą jaglaną. Ilość kiwi jest uzależniona od intensywności smaku jaką chce się osiągnąć. Tak przy gotowanego musu nie trzeba już niczym doprawiać. Jest gotowy do spożycia. Smacznego.

kup produkty w Alma24 zobacz wszystkie przepisy powiadom znajomego
drukuj

Składniki:

  • Kiwi
  • Kasza jaglana
kup produkty w Alma24

ZNAJDŹ PRZEPIS

SKORZYSTAJ Z KONFIGURATORA

lub wyszukaj w przepisach

  • Kanapki z kawiorem

  • Łosoś pieczony z fasolką szparagową

  • Kurczak z mango (dla 4 osób)

  • Kurczak curry ze szpinakiem

POLECAMY RÓWNIEŻ

  • Włoska pizza z warzywami i serem Tomino w oliwie z papryką

    Zmieszać składniki na ciasto, rozwałkować placek na pizzę. Rozłożyć na placku warzywa i mozzarellę. Piec w temperaturze 180°C przez 20 – 25...

    więcej
  • Polędwiczki cielęce w sosie gorgonzola

    Mięso umyć, pokroić w kawałki, przyprawić solą, pieprzem, majerankiem, ziołami prowansalskimi oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem i...

    więcej
  • Powidło śliwkowe

    Zasypać śliwki w rondlu cukrem, wymieszać, przykryć i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 100 °C na 8 godzin. Po upływie 3 godzin odkryć rondel....

    więcej
  • Pierogi z kaszą gryczaną

    Przygotować ciasto na pierogi według sprawdzonego przepisu. Kaszę ugotować na sypko i odstawić do przestudzenia. Twaróg rozdrobnić widelcem. Cebulę...

    więcej