Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Muffinki z jabłkami

A+ A-
print
  • 4 jabłka
  • sok z cytryny
  • 1 i 1/2 szklanki mąki
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 6 łyżek cukru
  • łyżeczka cynamonu
  • torebka cukru waniliowego
  • 2 jajka
  • 6 łyżek oleju
  • 150 ml maślanki

Directions:

Jabłka obrać, pokroić, skropić sokiem z cytryny. Mąkę, proszek do pieczenia, cukier, cynamon, jajka, olej i maślankę wymieszać. Dodać jabłka. Ciasto włożyć do foremek. Piec około 30 minut w temperaturze 180° C.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Cukier
  • Cukier waniliowy
  • Cynamon
  • Cytryny
  • Jabłka
  • Jajka
  • Proszek do pieczenia
  • Olej
  • Maślanka
  • Mąka
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Short loin, pepper and onion skewers

  • Mold cheese and shrimp canapés

  • Asian beef tenderloin broth

  • Tomino cheese and blueberries salad

Also recommended

  • Ham rolls with melon and capers

    Mix cream cheese with chopped capers, salt, pepper and olive oil. Put the cheese stuffing on the slices of ham and roll gently. Peel melon and cut it into...

    more
  • Italian gazpacho with burrata

    Wash the vegetables. Slightly cut the skin of tomatoes. Plunge the tomatoes and the red pepper in hot water for few seconds, then cool under cold water. Peel...

    more
  • T-bone steak with mashed sweet potatoes with maple syrup and chives

    Halve sweet potato, place on a baking sheet(the cut part down) and bake until tender in an oven at 180 ° C. After baking, mash and mix with chopped chives...

    more
  • Fried ice cream in batter

    Beat egg whites with sugar until thick and combine them with desiccated coconut, forming a thick mass. Place ice cream scoops on the mass, forming balls. Fry...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Adrenalina po godzinach

    Rozrywki, dzięki którym...

    see more
  • Królowa śniegu

    BIEL JEST klasyczna, elegancka i...

    see more
  • Apetyt na luksus

    Urządzając eleganckie...

    see more