Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Muffiny z oliwkami

A+ A-
print
  • 375 g mąki
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 40 g parmezanu
  • 2 jajka
  • 250 ml mleka
  • 125 g stopionego masła
  • 175 g pokrojonych oliwek zielonych i czarnych
  • sól
  • papierowe foremki “babeczki”

Directions:

W misce wymieszać razem wszystkie suche składniki takie jak: mąka, proszek do pieczenia, sól i starty parmezan. Dodać całe jajka wcześniej lekko roztrzepane z mlekiem i stopionym masłem, na końcu wrzucić pokrojone oliwki. Zamieszać, aż składniki połączą się, ale niezbyt długo. Nakładać ciasto do foremek do połowy ich wysokości. Piec około 20 minut w temperaturze 200 ºC.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Ser parmezan
  • Sól
  • Jajka
  • Proszek do pieczenia
  • Mleko
  • Foremki do babeczek
  • Mąka
  • Masło
  • Oliwki czarne
  • Oliwki zielone
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Creamy kohlrabi soup

  • Basil – lemon balm pesto

  • Short loin, pepper and onion skewers

  • Chicken with mango (4 servings)

Also recommended

  • Ham rolls with melon and capers

    Mix cream cheese with chopped capers, salt, pepper and olive oil. Put the cheese stuffing on the slices of ham and roll gently. Peel melon and cut it into...

    more
  • Prosciutto wraps with mascarpone

    Mix the mascarpone with chopped onion and basil, season with salt. Spread the mascarpone mixture evenly on slices of ham and wrap. Serve with fresh lettuce,...

    more
  • Garlic shrimps with avocado

    Peel the shrimps. Heat olive oil in a pan and add garlic, peppers and shrimps. Pan-fry for a few minutes. Serve with ripe avocado and garnished with aromatic...

    more
  • Chicken with mango (4 servings)

    Fry onions in a pan over a drizzle of oil, add coconut milk, stock and sliced mango. Cook over a low heat for 5 minutes until the ingredients soften. Add...

    more