Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Krewetki w czosnku z awokado

A+ A-
print
  • duże, świeże krewetki tygrysie (mogą być mrożone, ale koniecznie surowe)
  • dojrzałe awokado
  • 1 ząbek czosnku
  • szczypta płatków papryczki chili
  • 1 łyżka oliwy
  • ocet balsamiczny

Directions:

Obrać krewetki. Na patelni rozgrzać oliwę, a następnie dodać kolejno: czosnek, papryczki i krewetki. Całość krótko podsmażyć. Podawać z dojrzałym awokado, dekorując aromatycznym sosem balsamicznym.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Czosnek
  • Krewetki
  • Ocet balsamiczny
  • Oliwa
  • Papryczki chilli
  • Avocado
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Fried Pizzicotti

  • Feta salad

  • Italian gazpacho with burrata

  • Zucchini fritters (about 20 pieces)

Also recommended

  • Plum and banana jam

    Place the washed and pitted plums in a saucepan, add gelling sugar and mashed bananas. Mix thoroughly. Cut the vanilla pod in half and scrape the seeds. Add...

    more
  • Salmon en papillote

    Cook potatoes and carrot for 10 minutes. Cut into thick slices. Season fish with salt and pepper, sprinkle with lemon juice and oil. Put vegetables in the...

    more
  • Pasta casserole with Gorgonzola

    Cook the pasta al dente, drain and put back in the hot pot. Mix the cream, eggs and nutmeg together, add soft Gorgonzola and mix again. Pour in the mixture...

    more
  • Cherry muffins

    Whisk the whites of eggs with a pinch of salt. Place the yolks in another bowl and stir with sugar until smooth and light-yellow. Add flour and baking...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Adrenalina po godzinach

    Rozrywki, dzięki którym...

    see more