Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.
Directions:
Do miski wlać oliwę i sok z cytryny. Dodać odrobinę soli z Himalajów i świeżo mielonego czarnego pieprzu. Wymieszać stalową rózgą. Wsypać obrany bób, rukolę i ponownie doprawić odrobiną soli i pieprzu. Wymieszać delikatnie i ułożyć na talerz. Na wierzch posypać płatkami parmezanu. Można dodać kilka plasterków szynki Prosciutto di Parma lub krojonego foie gras.
or search in recipes
Cut kohlrabi into pieces, pour water, add soup vegetables, salt and cook until tender. At the end of cooking, add a part of chopped fresh dill. Add butter...
moreChill the strawberry nectar and the lemon and lime drink, preferably in a freezer. When the nectar thickens, mix it with the drink. Drink served in a...
moreToss flour and salt together, add yeast, gradually add water and olive and knead the dough by hand, with a spoon or a mixer until soft and elastic. At the...
morePour water 1 cm above the level of couscous, season with salt and let stand, covered, occasionally stirring. Cut olives into slices. Avocado and cucumber...
more