Informacja o plikach cookies

Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.

AKADEMIA SMAKU

Cooking is not only about tasting and creating meals, but also about discovering cultures and diversities as well as expressing one’s creativity.


By getting to know various culinary traditions, we can discover the people, their history, customs and lifestyles. We encourage you to taste our exquisite and proven recipes as well as to use the knowledge and experience of our experts. The DOLCE VITA magazine allows you to discover the best tastes as well as current culinary, fashion and lifestyle trends.

Sałatka z rukoli i parmezanu

A+ A-
print
  • 200g rukoli
  • 30g parmezanu w płatkach
  • 20ml oliwy z oliwek
  • 10ml soku z cytryny
  • sól
  • mielony pieprz
  • 30g ugotowanego i obranego bobu

Directions:

Do miski wlać oliwę i sok z cytryny. Dodać odrobinę soli z Himalajów i świeżo mielonego czarnego pieprzu. Wymieszać stalową rózgą. Wsypać obrany bób, rukolę i ponownie doprawić odrobiną soli i pieprzu. Wymieszać delikatnie i ułożyć na talerz. Na wierzch posypać płatkami parmezanu. Można dodać kilka plasterków szynki Prosciutto di Parma lub krojonego foie gras.

buy products in Alma24 See all recipes notify a friend
print

Ingredients:

  • Rukola
  • Bób
  • Ser parmezan
  • Cytryny
  • Sól
  • Oliwa
  • Pieprz mielony
buy products in Alma24

Find recipe

Use customizator

or search in recipes

  • Buckwheat with pomegranate

  • Home-made muesli – a healthy start every day

  • Cheese focaccia

  • Grilled shrimps in aromatic sauce

Also recommended

  • Creamy kohlrabi soup

    Cut kohlrabi into pieces, pour water, add soup vegetables, salt and cook until tender. At the end of cooking, add a part of chopped fresh dill. Add butter...

    more
  • Strawberry Margarita – cocktail

    Chill the strawberry nectar and the lemon and lime drink, preferably in a freezer. When the nectar thickens, mix it with the drink. Drink served in a...

    more
  • Bread with green and black olives

    Toss flour and salt together, add yeast, gradually add water and olive and knead the dough by hand, with a spoon or a mixer until soft and elastic. At the...

    more
  • Salad with couscous and olives

    Pour water 1 cm above the level of couscous, season with salt and let stand, covered, occasionally stirring. Cut olives into slices. Avocado and cucumber...

    more

RECOMMENDED ARTICLES

  • Oda do naleśnika

    Wciąż zdumiewa fakt, że tak...

    see more