Alma Market SA właściciel platformy www.alma24.pl oraz www.almamarket.pl, wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych oraz reklamowych. Przystępując do korzystania z platformy, możesz zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej.
        
 Jeśli nie dokonasz zmiany ustawień, przeglądanie platformy nastąpi z wykorzystaniem wymienionych plików.
    
Czas obowiązywania: -
| Przygotowanie: | |
![]()  | 
![]()  | 
| Pestki dyni i słonecznika upraż na suchej patelni, | |
![]()  | 
![]()  | 
| uważając żeby ich nie przypalić. | Przełóż do głębokiej miski. | 
![]()  | 
![]()  | 
| Piteruszkę pozwij na drobniejsze kawałki. | Dodaj oliwę. | 
 ![]()  | 
 ![]()  | 
| Dodaj parmezan. | oraz musztardę. Wymieszaj. | 
 ![]()  | 
 ![]()  | 
| Skrop sokiem z cytryny. | Zblenduj na gładką pastę. Przypraw pieprzem i solą. | 
 ![]()  | 
 ![]()  | 
| Makaron ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu, | tak aby był al dente. | 
![]()  | 
 
  | 
| Ugotowany makaron wymieszaj z przygotowanym pesto. | Przed podaniem posyp startym parmezanem. | 
| Zobacz inne przepisy z kategorii: | ||||
![]()  | 
![]()  | 
![]()  | 
![]()  | 
![]()  | 
![]()  | 
||||